AquaSports

Spetterend sportief

Conditie, kracht, spierversterking.

Uitdagende lessen op muziek

Reserveer hier uw les!

Recreatief zwemmen

 

 

 

 

Recreatief zwemmen! 

Woensdag van 12:00 tot  17:00 uur

Zondag van 09:00 tot 13:45 uur 

Welkom bij

VondersWeijde

Sport Oldenzaal bv heet u van harte welkom
op de vernieuwde website van Sportcentrum Vondersweijde

Zwemles bij Vondersweijde

 

 

 

 

Vanaf september starten wij met SuperSpetters, de zwemles methode van de KNZB.


undefined
Baby - Peuter - Kleuter

Spetterend plezier

Leuke lessen voor de allerkleinsten

Dinsdag, donderdag en vrijdag


Pro-F Fysiotherapie

Pro-F Professionele Fysiotherapie bij Vondersweijde
Laat pijn en blessures het (plezier in) sporten niet in de weg staan. Plan een afspraak met een fysiotherapeut van Pro-F Professionele Fysiotherapie bij Sportcentrum Vondersweijde. Bekijk de online agenda op oldenzaal.pro-f.nl en kies een geschikte datum en tijd. Heb je een vraag aan de fysiotherapeut of weet je niet of jouw klacht verholpen kan worden middels fysiotherapie? Maak dan gebruik van het inloopspreekuur op donderdag tussen 18.30 tot 19.30 uur (inschrijven bij de receptie).

Iedereen zijn eigen topprestatie
Een topprestatie betekent voor iedereen iets anders. Voor de één is dat een wandelingetje naar de supermarkt. Voor de ander is dat een nieuw persoonlijk record op de hele marathon. Wat jouw doelen ook zijn: Pro-F Professionele Fysiotherapie belooft je te helpen jouw bewegingsdoelstellingen te realiseren en je te begeleiden naar jouw eigen topprestatie.

Beginnen bij de oorzaak van de klacht
Pro-F werkt volgens een unieke aanpak waarin ze zich volledig focussen op wat jij wilt bereiken. Bijvoorbeeld beter presteren of pijnloos sporten. Omdat het lichaam één geheel is waarin alles met elkaar verbonden is kijken ze eerst goed naar de oorzaak van je klachten of belemmeringen. Pas dan gaat de fysiotherapeut van Pro-F behandelen volgens een plan dat letterlijk op jouw lijf geschreven is en met de specialisten die daarvoor nodig zijn.

Samen gaan jullie jouw uitdaging aan!