AquaSports

Spetterend sportief

Conditie, kracht, spierversterking.

Uitdagende lessen op muziek

Reserveer hier uw les!

Recreatief zwemmen

 

 

 

 

Recreatief zwemmen! 

Woensdag van 12:00 tot  17:00 uur

Zondag van 09:00 tot 13.45 uur 

Welkom bij

VondersWeijde

Sport Oldenzaal bv heet u van harte welkom
op de vernieuwde website van Sportcentrum Vondersweijde

Zwemles bij Vondersweijde

 

 

 

 

Vanaf september starten wij met SuperSpetters, de zwemles methode van de KNZB.


undefined
Baby - Peuter - Kleuter

Spetterend plezier

Leuke lessen voor de allerkleinsten

Dinsdag, donderdag en vrijdag


AquaSports

Sportief en gezond bezig zijn. Individueel of in een groep. Met muziek, op muziek of zonder muziek. Het is allemaal mogelijk met de verschillende AquaSporten.
Voor jong en oud bieden wij de verschillende mogelijkheden. Klik hier voor het complete rooster.

Borstcrawlcursus
Bij zwembad Vondersweijde kun je nu ook terecht voor de KNZB Borstcrawlcursus.Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.
Heb je wel een goede conditie, maar lukt het niet met de borstcrawltechniek? Of beheers je wel de techniek maar raak je snel buiten adem? Dan is de borstcrawlcursus zeker iets voor jou! Onder persoonlijke begeleiding werk je 12 weken aan het verbeteren van je techniek en conditie. Eventueel kun je de cursus ook gebruiken als optimale voorbereiding voor een (open water) wedstrijd of een triatlon.

In samenwerking met de KNZB organiseert wij de borstcrawlcursus. De cursus vindt plaats op dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. De kosten voor de cursus zijn €159,95. Leden van Mijnzwemcoach.nl betalen €129,95. Meer informatie of aanmelden? Ga naar www.mijnzwemcoach.nl/borstcrawlcursus.

AquaBalance
Spierspanning, ontspanning, balans, rust moment in de week, bewustwording van je lichaam. Zomaar een paar woorden waar de AquaBalance voor staat. Rustige muziek en oefeningen bepalen de sfeer van de les en zorgen voor bewustwording van uw lichaam.

Het warme water laten u optimaal tot rust komen. Combinatie oefeningen zorgen voor een perfecte balans tussen lichaam en geest.

AquaBurn
Knallende muziek, uitdagende oefeningen, spieren versterkend, conditie opbouwen, opzoek naar jouw persoonlijke grens.Deze uitdagende AquaBurn lessen hebben het allemaal! Het recreatiebad is uitermate geschikt voor deze actieve work-out. In het heupdiepe water worden er verschillende oefeningen gedaan wie iedereen op zijn eigen niveau en uitdaging kan volgen.
Kom jij een keer met ons mee springen en ontdekken waar jou grens ligt?

AquaPower (binnenkort verwacht)
Voor de aquasporters die iets meer willen hebben we binnenkort AquaPower. Van AquaBootcamp tot intervaltrainingen en van krachtoefeningen tot conditieoefeningen. De muziek gaat bij AquaPower een tikkeltje harder en sneller! Echt een uurtje knallen en de grenzen opzoeken in het wedstrijdbad! Een erg afwisselend concept en uitermate geschikt voor het opbouwen van je conditie en je spieren versterken. Durf jij het aan?

AquaFit
Lopen door het water. Spierversterkende oefeningen en conditie opbouwen. De lessen hebben het allemaal in zich. De muziek zorgt voor de juiste sfeer en geeft het tempo van de oefeningen aan. Iedere les is anders maar word veelal onderverdeeld in oefeningen waarbij gewerkt word aan de conditie, oefeningen voor de vetverbranding maar ook oefeningen om spieren te versterken. AquaFit is dus ideaal voor het verbeteren van uw figuur, conditie op te bouwen, fit te blijven of als revalidatie na een blessure.

AquaSenior/AquaSenior+
Heeft u behoefte om op een verantwoorde manier te bewegen in het water zonder risico op blessures? Dan is AquaSenior of AquaSenior+ echt iets voor u. Deze leuke en gezellige activiteit bestaat uit diverse bewegingsvormen, die zowel met een lage (AquaSenior) als hoge (AquaSenior+) intensiteit kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen. De les bestaat uit een warming-up, een gevarieerde training op conditioneel gebied en spierversterkende oefeningen. In het water worden de gewrichten veel minder belast en blijft de hartslag lager. Ook mensen die niet zwemvaardig zijn kunnen prima deelnemen aan deze les. Het ondiepe deel van het zwembad is 1.20 meter diep, u staat stevig met beide benen op de bodem. Achtergrond muziek zorgt voor een nog relaxte sfeer. Blessures? U kunt prima deelnemen aan deze les.

Banenzwemmen
Op verschillende momenten van de week kun je op eigen gelegenheid werken aan uw conditie. Banenzwemmen werkt ontspannend en zorgt ervoor dat je al je spieren in je lichaam gebruikt.
Werken naar een doel? Wij adviseren je graag aan de bad rand. Techniek verbeteren? Vraag het aan een van onze instructeurs. Het is ook mogelijk een aangepast trainingsschema te ontvangen. Extra trainingsdimensie bij het banenzwemmen? Op woensdag bieden wij om 10:00 uur een buikspierkwartier aan.

Rugpatiënten vereniging VvRO
De VvRO is een vereniging die in 1989 in Oldenzaal is ontstaan vanuit een therapeutische vraag met tevens een belangenbehartiging van mensen met een fysieke beperking. Onze leden zijn merendeel rugpatiënten met chronische klachten van gewrichten, maar ook mensen met een afwijking/beperking aan het bewegingsapparaat (spieren/gewrichten), revaliderende hartpatiënten, reumapatiënten. Als je een beperking hebt is tevens het sociale aspect ook een niet te verwaarlozen onderdeel van het dagelijkse welbevinden.

Wilt u meer informatie over de lessen of voor aanmeldingen? Neem dan contact op met
Mevr. Mia Nijhuis via tel. 0541-511332 of mail naar info@rugpatientenoverijssel.nl