AquaSports

Spetterend sportief

Conditie, kracht, spierversterking.

Uitdagende lessen op muziek

Reserveer hier uw les!

Recreatief zwemmen

 

 

 

 

Recreatief zwemmen! 

Woensdag van 12:00 tot  17:00 uur

Zondag van 09:00 tot 13.45 uur 

Welkom bij

VondersWeijde

Sport Oldenzaal bv heet u van harte welkom
op de vernieuwde website van Sportcentrum Vondersweijde

Zwemles bij Vondersweijde

 

 

 

 

Vanaf september starten wij met SuperSpetters, de zwemles methode van de KNZB.


undefined
Baby - Peuter - Kleuter

Spetterend plezier

Leuke lessen voor de allerkleinsten

Dinsdag, donderdag en vrijdag


Zwemmen met de allerkleinsten

Baby zwemmen 0 – 1 jaar

Geniet jouw baby ook zo van het in bad gaan? Dan is babyzwemmen ook echt iets voor jullie! De leukste activiteit in het zwembad om samen met je kleintje te doen! Tijdens de 30 minuten durende les, leert je kleintje drijven, bewegen in het water en zich om te draaien. Baby zwemmen is niet alleen leuk maar ook heel goed voor de ontwikkeling.Samen met een instructeur zingen jullie liedjes en doen jullie verschillende oefeningen om vertrouwd te raken. Babyzwemmen is mogelijk na de eerste inentingen. Komen jullie samen een keer een les proberen? Dinsdag van 09.00 – 09.30 uur en op donderdag van 10.00 - 10.30 uur.

Peuter/kleuter survival (Peuter – kleuter zwemmen) 1 tot 3 jaar

Vanaf het moment dat je kleintje kan lopen is het peuter en kleuter zwemmen echt iets voor jullie. Leren drijven, klimmen en klauteren op matten en op de muur. Springen van de kant, de onderwaterwereld ontdekken en nog veel meer. Allemaal oefeningen die aan bod komen om uw kleintje vijver veilig te maken. Komen jullie samen oefenen? Dinsdag van 09:30 – 10:00 uur en op donderdag van 10.30 - 11.00 uur.

Puppy zwemmen 2 – 4 jaar

Hoe leuk is samen zwemmen? Hoe leuk is om uw kleintje te leren bewegen in het water. Liedjes zingen en samen activiteiten doen helpen uw kleintje zwemveilig te worden. Het water ontdekken en klaar te stomen voor de zwemlessen. Het puppy zwemmen kan dan ook een goede voorbereiding hierop zijn. Samen oefenen voor het puppy 1, 2 of 3. Je eerste echte diploma’s! Donderdag van 09:00 tot 09:45 uur en op de vrijdag van 10:15 - 11:00 uur.

.