AquaSports

Spetterend sportief

Conditie, kracht, spierversterking.

Uitdagende lessen op muziek

Reserveer hier uw les!

Recreatief zwemmen

 

 

 

 

Recreatief zwemmen! 

Woensdag van 12:00 tot  17:00 uur

Zondag van 09:00 tot 13:45 uur 

Welkom bij

VondersWeijde

Sport Oldenzaal bv heet u van harte welkom
op de vernieuwde website van Sportcentrum Vondersweijde

Zwemles bij Vondersweijde

 

 

 

 

Vanaf september starten wij met SuperSpetters, de zwemles methode van de KNZB.


undefined
Baby - Peuter - Kleuter

Spetterend plezier

Leuke lessen voor de allerkleinsten

Dinsdag, donderdag en vrijdag


OUDER - KIND ZWEMMEN

Zwangerschap en sport

Bij een gezonde zwangerschap kun je blijven sporten tot aan de bevalling. Sterker nog, het is zelfs aan te raden om lekker te blijven bewegen en je conditie op peil te houden. Je lichaam zal in de loop van de tijd flink veranderen, dus pas je sportschema daar wel op aan. Forceer niks en luister tijdens het bewegen en vlak daarna goed naar je lichaam.

Waarom zwemmen tijdens je zwangerschap?

Veel vrouwen willen tijdens de zwangerschap iets aan sport doen. Ze willen hun conditie en gewicht zo veel mogelijk op peil houden. Zwemmen is tijdens de zwangerschap een ideale sport. Ging je voor je zwangerschap al regelmatig naar het zwembad om baantjes te trekken, dan kun je daar mee doorgaan. Ben je geen fanatieke sporter, zorg dan dat je rustig begint. Zwemmen is goed voor de gewrichten en houdt je hele lichaam in beweging. De kans op blessures is minimaal, doordat je je gewichtloos voelt in het water.

BabySpetters 0 – 1 jaar

Geniet jouw baby ook zo van het in bad gaan? Dan is babyzwemmen ook echt iets voor jullie! De leukste activiteit in het zwembad om samen met je kleintje te doen! Tijdens de 30 minuten durende les leert je kleintje drijven, bewegen in het water en zich om te draaien. Baby zwemmen is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de ontwikkeling. Samen met een instructeur zingen jullie liedjes en doen jullie verschillende oefeningen om vertrouwd te raken. Babyzwemmen is mogelijk na de eerste inentingen. Komen jullie samen een keer een les proberen? Dinsdag van 09.00 – 09.30 uur en op donderdag van 10.00 - 10.30 uur.

MiniSpetters - Survival  1 - 3 jaar

Vanaf het moment dat je kleintje kan lopen is het peuter en kleuter zwemmen echt iets voor jullie. Liedjes zingen en samen activiteiten doen. Help uw kleintje het water ontdekken en oefeningen uit te voeren die hem of haar watervrij maken. Komen jullie samen oefenen? Dinsdag van 09:30 – 10:00 uur en op donderdag van 10.30 - 11.00 uur.

MaxiSpetters - Survival 2 – 4 jaar

Hoe leuk is samen zwemmen en je kleintje te leren bewegen in het water? Leren bewegen, omdraaien, drijven, klimmen en klauteren op matten en op de muur. Springen van de kant, de onderwaterwereld ontdekken en nog veel meer. Allerlei oefeningen om hem of haar voor te bereiden op de zwemles, maar vooral plezier te beleven aan het water! Donderdag van 09:00 tot 09:45 uur en op de vrijdag van 10:15 - 11:00 uur.

.