AquaSports

Spetterend sportief

Conditie, kracht, spierversterking.

Uitdagende lessen op muziek

Reserveer hier uw les!

Recreatief zwemmen

 

 

 

 

Recreatief zwemmen! 

Woensdag van 12:00 tot  17:00 uur

Zondag van 09:00 tot 13:45 uur 

Welkom bij

VondersWeijde

Sport Oldenzaal bv heet u van harte welkom
op de vernieuwde website van Sportcentrum Vondersweijde

Zwemles bij Vondersweijde

 

 

 

 

Vanaf september starten wij met SuperSpetters, de zwemles methode van de KNZB.


undefined
Baby - Peuter - Kleuter

Spetterend plezier

Leuke lessen voor de allerkleinsten

Dinsdag, donderdag en vrijdag


Zwemles met Superspetters

Leren zwemmen?

Wil je leren zwemmen? Dan ben je bij Sportcentrum Vondersweijde aan het goede adres! Wij geven zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar voglens de methode SuperSpetters van de KNZB.

Bij deze methode reiken wij 1 diploma uit, waarmee uw kind een ervaren zwemmer is die,  mede dankzij de survival elementen, zich uitstekend kan redden in verwachte en onverwachte situaties.

Wij lessen met kleine groepjes, waardoor er veel aandacht is voor uw kind. We beginnen met het  watervrij maken. De eerste zwemslagen die aan bod komen zijn rugcrawl en borstcrawl. Deze slagen passen bij de natuurlijke beweging van het kind. Later in het traject zullen de enkelvoudige rugslag en schoolslag aan bod komen. Gedurende het hele traject zal er veel aandacht worden besteed aan de survival elementen

Binnen een veilige en vertrouwde sfeer zal uw kind op een plezierige manier kennis maken met het water. Hiervoor gebruiken we een badmuts, een brilletje en zoomers (kleine zwemvliezen).

De kinderen gaan individueel naar een volgend niveau, zodat uw kind zich kan blijven ontwikkelen op zijn of haar eigen leersnelheid.

De kinderen krijgen ook een mooi en praktisch zwemboek waarin ze samen met de ouders de voortgang kunnen bekijken. De ouders kunnen tevens via het Leerling Volg System (LVS) de vorderingen digitaal volgen.

Voor vragen mail naar: zwemles@vondersweijde.nl of neem eens een kijkje op de KNZB SuperSpetters-site voor meer informatie.

 

Volgt u al zwemles bij ons?
Voor alle kinderen die reeds zwemles volgen bij ons verandert er niets, zij kunnen het volledige ABC traject afronden.


Zwemles op maat

MRT zwemles

In kleine groepjes leren zwemmen is bij ons ook mogelijk. In een groepje van 2 – 3 kinderen zwemles op maat. De zwemlessen zijn uitermate geschikt voor kinderen die extra aandacht nodig hebben. Cognitief of motorisch wordt uw kind extra ondersteund. De begeleiding is intensief zodat uw zoon/dochter die aandacht krijgt die het verdient.

Volwassenzwemles

U bent nooit te oud om te leren zwemmen. Onder deskundige begeleiding helpen wij u alle vaardigheden van het diploma (weer) eigen te maken. De zwemlessen zijn speciaal voor diegenen die vroeger niet hebben leren zwemmen. De zwemlessen kunnen u ook weer op weg helpen te gaan zwemmen, ideaal voor mensen die een lange tijd niet gezwommen hebben, angstig zijn of een steuntje in de rug nodig hebben. Geoefend word de zelfredzaamheid in het water maar ook de zwemvaardigheden. Volwassenzwemles is voor iedereen boven de 18. Iedere donderdag van 20.30 – 21.15 uur.

Jeugdzwemles 12 – 18 jaar

Op latere leeftijd nog je zwemdiploma halen. Dat is mogelijk. Speciaal voor de jeugd bieden wij op donderdag jeugdzwemlessen aan. Van 19.45 – 20.30 uur samen aan de slag met een instructeur om je diploma te halen.