Activiteiten
Aquasports
Activiteiten
Baby-peuterzwemmen
Activiteiten
Banenzwemmen
Activiteiten
Kinderfeestjes

Activiteiten

Zwemmen is gezond en superleuk!

Je conditie verbetert, je spieren blijven soepel en je verbrandt calorieën. Ontspannen of intensief banen zwemmenheerlijk zwemmen en spelen met de kinderen of werken aan je conditie en spierkracht. Bij Sportcentrum Vondersweijde ben je aan het juiste adres voor een gevarieerd aanbod van activiteiten voor jong en oud.

Voor de allerkleinsten zijn er verschillende spetterlessen. Hierbij gaat je kind zich op een speelse manier vertrouwd voelen in en met het water. Spetterlessen zijn een goede voorbereiding op de zwemlessen en bovendien goed voor de motorische ontwikkeling!

Speciaal voor de jeugd van 7 tot 12 jaar wordt er op vrijdagavond regelmatig discozwemmen georganiseerd. Ook kun je je een aantal keren per jaar opgeven voor cursussen zoals snorkelen of zeemeerminzwemmen. En als dat nog niet genoeg is kunnen we ook nog eens een onvergetelijk kinderfeestje voor je organiseren! 

Beleef je veel plezier aan water en sporten? Wil je eens wat anders? Kom dan eens een van de Aquasportlessen mee doen! Er is voor ieder een geschikte les, van een lage tot hoge intensiteit! Aquasportlessen zijn uitermate geschikt als je fysieke klachten of een blessure hebt. 

 

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd