Zeemeermin
het sprookje dat bestaat!
Borstcrawl
cursus

Volwassen of kind? Bij Sportcentrum Vondersweijde is altijd wat te doen!  

Verdeeld over het jaar kun je je inschrijven voor verschillende cursussen.  Volwassenen kunnen bijvoorbeeld mee doen aan de borstcrawlcursus of de cursus BoesCoolfit55+. Voor kinderen is er onder andere  BoescoolFit of zeemeerminzwemmen. 

Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in. 

Zeemeerminzwemmen

Wil jij in 4 weken tijd je zeemeermin diploma halen? Doe dan mee met onze zeemeermin cursus.
Je leert net als Ariël  hoe je makkelijk en sierlijk door het water zwemt. Je leert hoe je de staart aan- en uittrekt, onderwater zwemt, oriënteert en schatten van de bodem opduikt.  De 4de les mag je alles aan je vrienden en familie laten zien, is er een fotomoment en krijg je je diploma.

Let op: Kinderen dienen in het bezit te zijn van minimaal een A en B zwemdiploma (of gelijkwaardig zwemdiploma).

Opgeven of meer informatie? Stuur een mail naar: recreatief@vondersweijde.nl 

 

BoesCoolfit

Via stichting BoesCoolfit organiseren we 2x per jaar een cursus. Dit jaar zijn we gestart met een snorkelcursus. In deze lessen leer je omgaan met flippers, duikbrillen en snorkels. Je leert trucjes en je weet precies wat je moet doen als er water in je snorkel zit.

Wil je meer informatie of aanmelden? Klik op de link: www.boescoolfit.nl

BoesCool55+

Heb je behoefte om op een verantwoorde manier te bewegen in het water? Doe dan mee met de cursus AquaSenior. In deze leuke en gezellige les doe je verschillende oefeningen. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. In het warme water worden je gewrichten veel minder belast en blijft je hartslag lager. Ook als je niet zwemvaardig bent kun je prima deelnemen aan deze cursus. Het ondiepe deel van het zwembad is 1.20 meter diep. Je staat dus stevig met beide benen op de bodem. Achtergrond muziek zorgt voor een relaxte en stimulerende sfeer. Blessures of chronische klachten?  Ook dan is deze les voor jou geschikt! 

Meer informatie of inschrijven? Klik op de link: Boelcool55plus 

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd