Sodeknetter!
Wat een superspetter!
Met succes
op zwemles!
Ik mag ook he-le-maal niets!
Ik ga lekker op zwemles!

Jij vindt het toch ook belangrijk dat je kind goed leert zwemmen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij geven zwemlessen aan kinderen vanaf 4 jaar volgens de SuperSpetters methode van de KNZB. Bij deze methode krijgt je kind 1 diploma, wat aangeeft dat je kind een ervaren zwemmer is en (mede dankzij de survival elementen) zich uitstekend kan redden in verwachte en onverwachte situaties.

Binnen een veilige en vertrouwde sfeer zal je kind op een plezierige manier kennis maken met het water.


Hiervoor gebruiken we een badmuts, een brilletje en zoomers (kleine zwemvliezen). De kinderen krijgen ook een mooi en praktisch zwemboek waarin ze samen met hun ouders de voortgang kunnen bekijken. De ouders kunnen tevens via het Leerling Volg Systeem (LVS) de vorderingen digitaal volgen.

Wil je meer weten kijk dan bij de veelgestelde vragen. Download alvast ons informatieboekje. Hierin staan de praktische zaken, leuke liedjes en handige tips om je kind voor te bereiden op de zwemles.

Heb je nog andere of aanvullende vragen? Schroom niet en mail naar: zwemles@vondersweijde.nl 
Kijk ook eens op de site van SuperSpetters van de de KNZB. www.superspetters.nl

Zwemles op maat

In kleine groepjes leren zwemmen is bij ons mogelijk. Deze zwemlessen zijn uitermate geschikt voor kinderen die extra aandacht nodig hebben. Cognitief of motorisch wordt je kind extra ondersteund. De begeleiding is intensiever en er is meer aandacht voor veiligheid en zelfredzaamheid. Er wordt naar de mogelijkheden van de kinderen gekeken en het plezier staat centraal. Wil je meer informatie over onze zwemlessen op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Zwemles jeugd

Met veel plezier bieden wij zwemlessen aan voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar. Hoe leuk is het om te leren zwemmen  met leeftijdsgenoten. Samen plezier maken en toe werken naar het zwemdiploma. Onze zwemonderwijzers helpen je alle vaardigheden eigen te maken. Centraal in deze lessen staat veiligheid, conditie en zelfredzaamheid. Er wordt geoefend voor het SuperSpetters zwemdiploma. Dit betekent dat naast de verschillende zwemslagen ook het duiken, onder water zwemmen en drijven aan bod komen. Kortom alle aspecten van zelfredzaamheid in het water worden meegenomen. 

Zwemles volwassen

Je bent nooit te oud om te leren zwemmen. Onder deskundige begeleiding helpen wij je alle vaardigheden van het diploma (weer) eigen te maken. De zwemlessen zijn speciaal voor diegenen die vroeger niet hebben leren zwemmen of voor mensen die een lange tijd niet gezwommen hebben, angstig zijn en/of een steuntje in de rug nodig hebben. Geoefend worden de zelfredzaamheid in het water maar ook de zwemvaardigheden. Zwemles volwassen is voor iedereen boven de 18 jaar.

Hopelijk kunnen de zwemlessen je weer op weg helpen om te gaan zwemmen.

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd