Inschrijven

Inschrijven

Ja, ik wil dat mijn kind leert zwemmen bij Vondersweijde!

Superleuk dat je ervoor kiest je kind bij ons aan te melden! Je kind kan beginnen met zwemles zodra hij of zij 4 jaar is. Inschrijven kan al vanaf 3 1/2 jaar. Wil je zo snel mogelijk beginnen, dan is het belangrijk dat je je kind schrijft voor de zwemles. Inschrijven kost € 27,50. Voor dit bedrag krijg je het startpakket dat bestaat uit: een tas, zwembril, badmuts, informatieboekje, toegangbandje, toegang tot het online leerling zwemlesboek, SuperSpetters zwemlesboek en last but not least: ieder kind mag 50 keer gratis vrij zwemmen tijdens de vrije uren gedurende hij van zij zwemles heeft! 

Je soort komt vervolgens op de wachtlijst. Bij inschrijving kun je natuurlijk de dagen waar je voorkeur naar uitgaat aangegeven. Hoe meer voorkeursdagen je kunt sneller je kind kan starten. Het kan dus belangrijk zijn al in te schrijven ruim beginnen je hem/haar wilt laten beginnen. Wij proberen je kind zo snel mogelijk op te proberen. Als er een groep vrij komt, worden kinderen boven de wachtlijst staan ​​als eerste aanval.

Om uw kind te schrijven kunt u formulier invullen en sturen naar receptie@vondersweijde.nl 

Inschrijfformulier Superspetters 

 

Betaling

Zwemlessen dienen elke maand vooruit betaald te worden. Elke eerste les van de maand wordt een maandkaart in rekening gebracht. Het is goed om te weten dat je een les kunt afmelden tot 5 minuten voor aanvang van de les. Je kind krijgt dan een tegoed. kun je een inhaalles reserveren. Credits zijn alleen geldig als er een geldige maandkaart op het toegangspasje staat (het gaat immers om inhaallessen). 

Zwemlessen kunnen ook via een automatische incasso betaald worden.

De actuele prijzen kun je vinden bij  tarieven

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd