Inschrijven

Inschrijven

Ja, ik wil dat mijn kind leert zwemmen bij Vondersweijde!

Superleuk dat je ervoor kiest je kind bij ons aan te melden! Je kind kan beginnen met zwemles zodra hij of zij 4 jaar is. Inschrijven kan al vanaf 3 jaar. Wil je zo snel mogelijk beginnen, dan is het belangrijk dat je je kind inschrijft voor de zwemles. Inschrijven kost €31,50. Voor dit bedrag krijg je het startpakket dat bestaat uit: een tas, zwembril, badmuts, informatieboekje, toegangsbandje, toegang tot het online leerling volgsysteem, en het zwemlesboek  

Je kind komt vervolgens op de wachtlijst. Bij inschrijving kun je natuurlijk de dagen waar je voorkeur naar uitgaat aangegeven. Hoe meer voorkeursdagen hoe sneller je kind kan starten. Het kan dus belangrijk zijn je kind al in te schrijven ruim voordat je hem/haar wilt laten beginnen. Als er een groep vrij komt, worden kinderen die boven aan op de wachtlijst staan ​​als eerste opgeroepen.

Inschrijving zwemles kan online geregeld via:https://webshop.vondersweijde.nl/   en bij de receptie van Sportcentrum Vondersweijde. Na betaling ontvang je direct het startpakket dat je bij de receptie af kunt halen.

 

 

Betaling

Zwemlessen dienen elke maand vooruit betaald te worden. Elke eerste les van de maand wordt een maandkaart in rekening gebracht. Het is goed om te weten dat je een les kunt afmelden tot 5 minuten voor aanvang van de les. Je kind krijgt dan een tegoed. Hiervoor kun je een inhaalles reserveren. Credits zijn alleen geldig als er een geldige maandkaart op het toegangspasje staat (het gaat immers om inhaallessen). 

Zwemlessen kunnen ook via een automatische incasso betaald worden.

De actuele prijzen kun je vinden bij  tarieven

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd